https://bodybydarwin.com
Slider Image

41% la un monitor pentru copii Anker și alte oferte bune se întâmplă astăzi

2020

Pentru mai multe oferte și discuții despre produse, consultați grupul nostru exclusiv de Facebook.

Astăzi, puteți economisi 41 la sută pe un monitor pentru copii Eufy SpaceView. Aparatul, de la brandul de origine Anker, este dotat cu o cameră cu lentilă, care poate vizualiza 330 de grade și 110 de grade în sus și în jos. Aparatul foto este dotat cu un obiectiv cu unghi larg și un microfon pentru audio cu două sensuri. De asemenea, vă avertizează când copilul dvs. începe să plângă. Urmăriți materialul video - are vedere atât în ​​timpul zilei cât și pe timp de noapte - pe un monitor de cinci inci în rezoluție 720. 135 USD

S-ar putea să fie puțin devreme pentru a alege un costum de Halloween, dar mă găsesc mereu alergând la ultimul moment al lui Ricky pentru a alege ceva. Așteptarea în ultimul moment este o modalitate scumpă de a merge despre Halloween, iar majoritatea costumelor sunt vândute sau nu sunt disponibile la dimensiunea ta. Începeți să începeți anul acesta cu vânzarea costumelor ușoare de la Think Geek. Utilizați codul EASY25 la finalizare pentru a economisi 25%. Vrei să te îmbraci ca un astronaut, Star Wars sau Star Trek? Ai nevoie de un personaj inspirat de unul dintre personajele tale preferate de jocuri video sau emisiuni TV? Rochie pentru a impresiona aici.

Dacă doriți să vă modernizați sistemul de sunet de acasă, consultați acest difuzor Klipsch de podea înalt de 43 de inci. În prezent este cu 42% reducere și acum doar 347 USD. Difuzorul are două woofere Cerametallic de opt inci și un claxon Tractrix cu un tweeter din titan de un inel pentru a produce frecvențe clare și clare. Difuzorul face parte de obicei dintr-un sistem mai mare, mai scump Vei dori să obții două, cel puțin. În timp ce nu aveți nevoie de un subwoofer pentru ascultarea de zi cu zi, unul ar produce un sunet mai complet dacă încercați să construiți un home theater.

Știați că a fost Ziua Națională a Cafelei sâmbătă? Pentru a sărbători, Amazon a vândut produse de cafea cu o reducere de până la 35%. Incluse: păstăi de cafea Bestpresso Nespresso, boabe Death Wish și Keurig și cafea marca Bulletproof. Du-te aici pentru toate ofertele.

Întâmplător, am fost la Festivalul Usturoiului din Hudson Valley în acest weekend, unde o companie de îngrijire a pielii, numită Rad Soap, arăta un parteneriat cu Death Wish Coffee. Am fost intrigat de bara exfoliantă sau cremă de corp a perechii.

În timp ce îmi curățam apartamentul în acest sfârșit de săptămână, am găsit câteva carduri microSD vechi. Entuziasmul meu a scăpat când am realizat că nu aveam de unde să vizualizez fotografiile de pe cărți. Laptopul meu nu are slot și nu am un dongle corect. Dacă ați dat peste această problemă, consultați cititorul de carduri USB 3.0 portabil, dual-slot USB 3.0. Utilizați codul ANKERC67 la checkout pentru a obține 36% din reducere, deci acum este doar 7 dolari. Are o viteză de transfer de 5 gigabyte pe secundă, funcționează cu computere PC și Mac și este compatibil cu aproape orice fel de card SD și MicroSD.

Cu toate poveștile noastre despre produse, obiectivul este simplu: mai multe informații despre lucrurile pe care te gândești să le cumperi. Este posibil să obținem uneori o reducere dintr-o achiziție, dar dacă apare una din paginile noastre, este pentru că ne place. Perioadă.

Cinci produse de tenis rad și aleatoriu am găsit săptămâna aceasta

Cinci produse de tenis rad și aleatoriu am găsit săptămâna aceasta

Timpul este înțeles foarte diferit între culturi

Timpul este înțeles foarte diferit între culturi

Marina își pregătește pistolul pentru războaie viitoare

Marina își pregătește pistolul pentru războaie viitoare