https://bodybydarwin.com
Slider Image

46% din pachetul audio Klipsch și alte oferte bune se întâmplă astăzi

2020

Pentru mai multe oferte și discuții despre produse, consultați grupul nostru exclusiv de Facebook.

Astăzi, pe Amazon, economisiți până la 43 la sută pe copertinele EZ UP și cuburile de camping. Cuburile de camping se atașează la stâlpii cu rama de copertin, așa că va trebui să cumpărați atât dacă doriți să utilizați cortul. Totuși, 200 de dolari pentru un cort de camping de cinci persoane este încă o afacere destul de bună.

Ai grijă. Sau urmăriți aceste oferte. Dacă sunteți pe piață pentru un nou ceas, puteți economisi până la 50 la sută reducere la ceasuri de la branduri precum Mondaine, Bulova și Marc Jacobs.

Doar astăzi, economisiți 25 de dolari pe un instrument rotativ Dremel cu cordon numai doar 45 de dolari. Kit-ul are 28 de accesorii, include un instrument de fixare pentru șlefuire și șlefuire, are capac de răsucire EZ, astfel încât să puteți schimba accesoriile rapid și are o gamă de RPM între 5.000-32.000 RPM.

În următoarele două zile, economisiți peste 25 la sută din echipamentele de campare selectate pentru evenimentul de vânzări Amazon Memorial Day. Au totul, de la sisteme de purificare a apei la sobe de campare.

Economisiți 46% la acest set de difuzoare pentru rafturi și amplificator Klipsch. Acum îl puteți obține pentru 380 USD. Amplificatorul are conexiune WiFi și Bluetooth și include funcționalitatea difuzoarelor cu mai multe camere atunci când este utilizat cu difuzoare audio Klipsch Stream. Are o preamplificatoare și o intrare RCA, astfel încât să puteți conecta un player de înregistrare. Cele două difuzoare de monitor R-15M împachetează, de asemenea, un pumn, oferind un sunet puternic și clar.

Cu toate poveștile noastre despre produse, obiectivul este simplu: mai multe informații despre lucrurile pe care te gândești să le cumperi. Este posibil să obținem uneori o reducere dintr-o achiziție, dar dacă apare una din paginile noastre, este pentru că ne place. Perioadă.

Sute de aisberguri invadează brusc benzile de transport

Sute de aisberguri invadează brusc benzile de transport

Tot ce știm despre noile avioane din „Top Gun: Maverick”

Tot ce știm despre noile avioane din „Top Gun: Maverick”

Cinci alimente care să îți îmbunătățească sănătatea inimii - și două de evitat absolut

Cinci alimente care să îți îmbunătățească sănătatea inimii - și două de evitat absolut