https://bodybydarwin.com
Slider Image

Cinci instrumente pentru măsurători minuțioase

2020

Obsesia este o iubire a punctelor zecimale. Măsurătorile minuscule pot face toată diferența cu procesele de perseverență, cum ar fi atârnarea unei imagini perfect la nivel, coacerea unui lot de cookie-uri demne de Pinterest sau crearea unui cuppa joe magistral. Aceste instrumente digitale pot percepe cu precizie mărunțirile minuscule care pot transforma un rezultat numai bun într-unul cu adevărat mare.

O stropire de exces de praf de copt vă poate distruge cofetele, dar scala digitală American Weigh AMW-SC-2KG folosește manometre pentru a măsura ingredientele - sau orice altceva puteți încadra pe tava de oțel de 4 inci - până la 0, 01 uncie.

Filmul, fotografiile și jocurile video merită o culoare exactă. Datacolor Spyder5PRO utilizează un senzor de lumină numit colorimetru cu șapte filtre încorporate pentru a detecta modificările de nuanță și luminozitate perceptibilă pentru ochi.

Introduceți sonda de oțel inoxidabil de 4, 5 inci într-un cuptor de acasă timp de două secunde, iar Javelin PRO Duo va indica temperatura până la o zecime de grad, cu o marjă de eroare sub un grad Fahrenheit.

Rotiți tastele de pe etrierul electronic Starrett EC799A- 12/300 pentru a obține o citire, până la 0, 0015 inci, a nimicului dintre fălcile sale. Modificările minime ale încărcării electrice între două plăci glisante se potrivesc la lungimi de până la 1 m.

Contorul de distanță laser Extech DT40M înlocuiește măsura de bandă floppy cu un fascicul de lumină concentrat. Analizarea reflecției laserului îi permite să cuantifice distanțele între 2 inci și 131 picioare în interiorul 0.08 inch.

Cinci produse de tenis rad și aleatoriu am găsit săptămâna aceasta

Cinci produse de tenis rad și aleatoriu am găsit săptămâna aceasta

Timpul este înțeles foarte diferit între culturi

Timpul este înțeles foarte diferit între culturi

Marina își pregătește pistolul pentru războaie viitoare

Marina își pregătește pistolul pentru războaie viitoare