https://bodybydarwin.com
Slider Image

Uitați de focurile de alergie. Încercați pasta de dinți alergică.

2020

periere“

În ciuda afectării a aproximativ 50 de milioane de americani, alergiile nu sunt prea bine înțelese. Scânteile care vă aprind sistemul imunitar pot varia de la lumina soarelui la ceapă, iar simptomele unui atac sunt la fel de variate. Din acest motiv, petrecem câteva săptămâni scriind despre alergii - ce sunt, cum se manifestă și cum putem găsi alinare. Aceasta este reacția alergică a PopSci.

Alergiile sunt neplăcute. Întrebați doar pe oricine echivalează apariția primăverii cu un nas curbil sau prezența unui cățeluș drăguț, cu ochii mâncărimi. Din păcate, majoritatea tratamentelor pentru alergii - care tind să implice multe și multe ace - sunt la fel de neplăcute ca și alergenii înșiși.

Dar există o nouă opțiune pe piață: Allerdent, o pastă de dinți care desensibilizează alergia. Deși nu este la fel de disponibil pe scară largă ca metodele tradiționale, pasta de dinți pare să ofere o alternativă ușoară (și fără poke) la problema de vârstă a alergiilor respiratorii. Iar specialiștii în alergii din spatele Allerdent nu se opresc aici. Ei speră să abordeze alergiile alimentare. Spălarea problemelor dvs. poate părea prea bine pentru a fi adevărat, dar mulți din domeniu cred că această pastă are promisiune.

În Statele Unite astăzi, majoritatea pacienților cu alergii respiratorii severe se supun unui regim de alergare. În primul rând, medicul efectuează un test de prick cutanat pentru a determina iritanții specifici la care este sensibil un pacient. După ce au identificat acei alergeni, medicul amestecă fotografii personalizate cu cantități mici de substanțe iritante, pe care le pompează în brațul pacientului în doze din ce în ce mai mari. Suna crud, dar „imunoterapia”, așa cum se numește acest proces, își propune să antreneze sistemul imunitar al unei persoane să reacționeze în mod normal la substanțe inofensive, cum ar fi păpușile de animale de companie sau acarienii de praf.

Imunoterapia funcționează foarte mult ca un vaccin, care învață sistemul imunitar cum să reacționeze la agenți patogeni imitând în siguranță o invazie, iar rezultatele sunt la fel de impresionante. În timp ce focurile de alergie nu vindecă de obicei alergiile existente în întregime, ele pot reduce dramatic reactivitatea, permițând oamenilor să meargă în locuri și să facă lucruri pe care nu le-au putut gestiona confortabil înainte. Spre deosebire de majoritatea vaccinurilor, cu toate acestea, imunoterapia nu este doar o injecție autonomă. Pacienții merg la biroul lor de alergolog pentru mai multe fotografii în fiecare săptămână timp de trei până la cinci ani.

Spre surprinderea nimănui, pacienții nu sunt foarte îndrăgostiți de acest sistem, în ciuda beneficiilor sale. „Ceea ce am văzut în practica mea, a fost greu să îi determin pe oameni să vină pentru focurile de alergii, spune William Reisacher, un alergolog la Weill Cornell Medicine și creatorul Allerdent. Acest lucru a fost valabil mai ales la pacienții mai tineri, spune el. adolescenții stau să beneficieze cel mai mult de focuri de alergii Munoterapia s-a dovedit că oprește alergiile din copilărie să evolueze spre astm plin de suflu, dar numai dacă o fac efectiv în fiecare săptămână. "Acum aproximativ 5 sau 6 ani, eu stabilește-ți sarcina să descoperi o modalitate de aplicare a imunoterapiei [asta] s-ar încadra perfect în viața [pacientului] spune Reisacher.

efectuarea unui test de prick cutanat efectuarea unui test de prick cutanat la un pacient "

În timp ce era deschis oricărei metode de livrare pentru noul său produs inovator de imunoterapie, Reisacher s-a găsit concentrându-se pe căile orale pentru desensibilizare. În Europa, focurile de alergie sunt deja pasibile. Majoritatea medicilor de acolo au trecut la metoda sublinguală mai nouă (dar nu neapărat mai confortabilă) de imunoterapie. Timp de câteva minute în fiecare săptămână, pacienții țin un ser desensibilizant sub limbă. După ce au terminat, scuipă lichidul și repetă procesul la următoarea numire. În timp ce nu implică ace, terapia sublinguală are propriile dureri și dureri: Înghițirea oricăruia dintre compușii alergeni care se întâmplă foarte ușor, mai ales cu copiii pot irita celulele din esofag, declanșând refluxul acid. .

În ciuda încântării sale pentru stomacul supărat, Reisacher știa că aplicația sublinguală are un avantaj major: alergenele sunt în apropiere de celulele reglatoare imunitar, care trăiesc în concentrații mari în mucoasa gurii. „Mă gândeam la asta când mă spăl pe dinți noaptea și am văzut că spuma se ridică pe toate acele părți importante spune Reisacher. Și astfel Allerdent, o imunoterapie mucoasă orală de pionierat, s-a născut.

Medicii care prescriu Allerdent pot cumpăra un kit de la Allovate, o companie biofarmaceutică cu sediul în New York, cu care lucrează Reisacher. Vine cu o pastă îngroșată care, atunci când este combinată cu serurile desensibilizante lichide din frigiderul fiecărui alergolog, se transformă într-o pastă de dinți. "Am amestecat o mulțime de concoctions diferite pe care mi le spune Reisacher despre testările de Allerdent din primele zile. Primele prototipuri nu au fost lipite deloc. Unele erau total lichide, altele erau ca bile de ciment. Acum, el spune că este perfectul consistență și, la fel ca pasta de dinți obișnuită, vă curăță dinții.

Ideea este că pacienții folosesc două păpuși ale pastei de dinți, care intră într-o pompă pre-contorizată, zilnic, în locul unei alergări săptămânale. Pasta de dinți include de obicei șase până la 10 dintre alergenii cheie ai pacientului; mai mult decât atât, spune Reisacher, iar eficacitatea tratamentului de desensibilizare poate scădea.

Clifford Bassett, alergolog la Universitatea New York, încă nu-i prescrie Allerdent pacienților săi. Dar el spune că conceptul de bază pare sănătos, întrucât se bazează direct pe sistemele de livrare imunoterapie existente. Allerdent pare a fi "o alternativă bună ... pentru mulți indivizi care nu se pot angaja cu sinceritate să vină la biroul unui alergolog pentru a primi imunoterapia pe bază de lovituri spune Bassett. Dar este nevoie de mai multe cercetări pentru a demonstra adevăratul succes al pastei", spune el. observă că literatura științifică despre Allerdent se limitează în mare măsură la un studiu mic, dar promițător, publicat de Reisacher și echipa sa în revista Allergy & Rhinology în 2016. „Este oarecum devreme spune Bassett, dar este sigur că vor veni mai multe cercetări.

Pentru pacienții plini de polen, bolnavi de regimul lor de alergie, Allerdent poate părea în valoare de a merge mai departe, chiar și în stadiile incipiente. Cu toate acestea, singurul obstacol cu ​​care se pot confrunta este accesul. "Extractele care sunt utilizate în acest tratament, la fel ca extractele din fotografii, sunt aprobate de FDA, spune Reisacher. Dar FDA a aprobat aceste extracte doar în focuri. Aceasta face ca Allerdent să fie o utilizare" off-label ", pe care companiile de asigurări nu o au." În mod normal, nu plătiți. În timp ce prețurile variază (costul este stabilit de medicul dumneavoastră curant, nu de Allovate), Reisacher o compară cu o cafea Starbucks pe zi.

Și asta chiar dacă poți pune mâna pe ea. „În Statele Unite, în general, suntem un pic mai lent pentru inovare decât alte părți ale lumii. Și cred că mulți alergologi generali, economia lor depinde într-adevăr de injecții în biroul lor, spune Reisacher. „Cu toate că poate fi bine să ai alte opțiuni pentru pacient, este posibil să nu fie bine pentru sănătatea economică a practicii lor ... [Unii medici spun: 'Am nevoie de 250 de oameni pe focuri, iar biroul meu se simte bine.'"

Disponibilitatea Allerdent rămâne neplăcută, dar pacienții pot cere întotdeauna alergologilor să ia în considerare oferirea produsului. Soluțiile de rezolvare nu sunt cu adevărat disponibile, deoarece veți avea nevoie de informațiile medicului dumneavoastră despre ce alergii vă plâng efectiv și ce doză este potrivită pentru nevoile dumneavoastră specifice de imunoterapie.

Aproape de alune prăjite, decojite și sărate. Aproape de alune prăjite, decojite și sărate ".

În așteptare, Reisacher speră să extindă prezența imunoterapiei mucoasei orale în clinicile de alergii din toată țara. Dar lucrează și la o altă pastă de dinți imunoterapie, de data aceasta pentru bolnavii de alergie la arahide. Intrommune Therapeutics, unde Reisacher servește ca consilier științific principal, a anunțat recent că intenționează să ia INT-301, așa cum este numită pasta de dinți de arahide, la FDA pentru o revizuire de investigație a noului medicament. Dacă pasta de dinți trece numeroase teste de siguranță și eficacitate în următorii trei-cinci ani de investigație, INT-301 nu va fi off-label: va fi un instrument de imunoterapie factibilă la propriu. Pacienții probabil nu vor fi vindecați niciodată de alergia la arahide - obiectivul INT-301 este, în mod sigur, să nu fie sandvișurile cu unt de arahide pentru toți -, dar pasta de dinți i-ar putea ajuta să reziste la expuneri accidentale, care de obicei necesită un tratament de urgență.

Deși drumul către comercializarea în masă nu a fost ușor, Reisacher este sigur că terapia mucoaselor orale va fi în curând pe vârful limbii tuturor - literalmente. „Este întotdeauna dificil când există ceva nou pe piață. Există întotdeauna rezistență la încercarea de lucruri noi și este doar o problemă de timp pentru a acumula experiență cu aceasta ”, spune Reisacher. Pacienții rezistenți la pricină sunt siguri că se vor bucura.

Această poveste a fost actualizată pentru claritate. Pacienții trebuie să parcurgă medicul pentru a obține Allerdent și alte imunoterapii, iar tratamentul nu vine într-o cărămidă, ci într-o pastă îngroșată.

Sute de aisberguri invadează brusc benzile de transport

Sute de aisberguri invadează brusc benzile de transport

Tot ce știm despre noile avioane din „Top Gun: Maverick”

Tot ce știm despre noile avioane din „Top Gun: Maverick”

Cinci alimente care să îți îmbunătățească sănătatea inimii - și două de evitat absolut

Cinci alimente care să îți îmbunătățească sănătatea inimii - și două de evitat absolut