https://bodybydarwin.com
Slider Image

Nu ar trebui să bei sânge uman. Nu te va tine tanar.

2020

Un studiu recent a inspirat titluri și tweet-uri precum „consumul de sânge al tinerilor te-ar putea ajuta să trăiești mai mult și să preveni bolile legate de vârstă”. Noi, la Știința Populară, preferăm să nu faci asta. Iată mai multe argumente împotriva consumului de sânge uman.

Pentru început, multă sânge pe care o veți întâlni pe stradă poartă un fel de agent patogen. Consumul de sânge infectat este o modalitate excelentă de a obține propria infecție. Și spre deosebire de animalele care au evoluat să trăiască pe sânge, oamenii pot face efect cu supradoze de fier dacă se suprasolicită.

Există oameni care se simt obligați să bea sângele altora și chiar respectă regulile pentru a se asigura că o fac în siguranță și consens. Unii dintre oamenii care fac acest lucru simt că au o afecțiune medicală autentică, care este îmbunătățită prin consumul de sânge, dar este important să discutați aceste simptome și sentimente cu medicul dumneavoastră. Și cu siguranță nu ar trebui să faci doar o fotografie cu primul sânge oferit.

Cercetările sunt extrem de necesare pentru a determina dacă vampirii clinici suferă de o boală medicală, simptome psihosomatice, boli mintale sau o combinație dintre cele trei. Mulți spun că s-ar schimba fericit la suplimente mai acceptabile din punct de vedere social dacă ar funcționa și ele.

Cu câțiva ani în urmă, poliția din județul Bucks, PA a ridicat un bărbat care transporta o fiolă de lichid roșu. S-a dovedit a conține sângele cuiva care a luat fentanil - menit să fie injectat ulterior în venele unui alt consumator de droguri. Numele ei de stradă? SÂNGE. Nu face SANATUL, copii.

Dacă sunteți cu adevărat agitat pentru sânge, măcar luați în considerare mai întâi încercarea tipurilor non-umane. Este o mare sursă de proteine. Îl puteți vindeca în cârnați, îl puteți îngroșa în sosuri sau supe sau chiar îl puteți bate într-o clătită.

La fel ca toate produsele de origine animală, sângele poate transporta boli și poate crește bacterii dăunătoare dacă este păstrat în mod necorespunzător, de aceea este important să utilizați aceeași discreție pe care o puteți cumpăra o bucată de carne (nu mergeți să sfâșiați veverițele crude și vă rog, vă rog, nu vă rog. nu vă mâncați propriul sânge.) Întrebați-vă măcelarul local unde puteți obține o parte din sângele acesta dulce și dulce!

S-ar putea să vă întrebați acum de ce oamenii de știință aleargă în jur sugerând să bem sângele tinerilor noștri. Ei bine, fiți siguri: nu fac asta. Într-o scrisoare de recenzie din revista Nature, intitulată „Faceți față provocărilor globale ale cercetătorilor îmbătrâniți, s-a concentrat pe un subiect foarte real și apăsător: faptul că oamenii trăiesc în general mai mult timp, dar nu sunt neapărat foarte mari. generația mare boom baby boom se apropie de bătrânețe, trebuie să găsim din ce în ce mai multe modalități de a ne menține bătrânii sănătoși în loc să- i păstrăm doar pe ei . Condusă de Linda Partridge de la University College London, echipa spitballs cu privire la diverse probleme cu care se confruntă planeta noastră îmbătrânită și cum cel mai bine le putem confrunta.

Unul dintre numeroasele aspecte ale cercetării îmbătrânirii, autorii menționează: studii în care injecția proteinelor plasmatice din sânge din cordoanele ombilicale umane a împiedicat declinul cognitiv la șoareci .

După cum subliniază site-ul de verificare a faptului Snopes, unele publicații mai puțin recunoscute au decis să coreleze acest lucru cu cercetările (nepublicate și, prin urmare, total verificabile) ale Ambrosia LLC, o pornire anti-îmbătrânire susținută de Silicon Valley Vamp Peter Thiel. Iată starea științei: unele studii în stadiul incipient la animale sugerează că mamiferele pot profita de un fel de beneficiu din infuzia anumitor tipuri de proteine ​​care se găsesc în sângele tânăr. Ambrosia susține că a făcut progrese în acest scop în procesele umane; dar pentru că nu și-au împărtășit datele cu comunitatea științifică, rapoartele lor sunt extrem de suspecte. Este corect să presupunem că nu sunt atât de departe pe cât și-ar dori să le creadă investitorii.

Da, titlurile și tweet-urile sunt concepute pentru a vă face să faceți clic. Noi la Popular Science pur și simplu vă place să vă faceți clic. Dar un titlu fără scrupule poate merge prea departe prin uh promovarea vampirismului.

Sute de aisberguri invadează brusc benzile de transport

Sute de aisberguri invadează brusc benzile de transport

Tot ce știm despre noile avioane din „Top Gun: Maverick”

Tot ce știm despre noile avioane din „Top Gun: Maverick”

Cinci alimente care să îți îmbunătățească sănătatea inimii - și două de evitat absolut

Cinci alimente care să îți îmbunătățească sănătatea inimii - și două de evitat absolut